Våre aktuelle tilbud

Vi har alltid et godt tilbud til deg. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en pris på et arrangement eller selskap.

Julebord

julebord

Legg årets julebord til Liatoppen Fjellstue. Vi serverer fulldekket julebord med alt som hører til et julebord fra kr 595 p.p. Etter maten er det dans og musikk i dansesalen. Utover kvelden har baren åpen. Vi har fremdeles noe ledig og vi kommer til å arrangeree julebord i hele november og desember.

Nyttårsweekend

nyttaar

Fjellet er det perfekte sted å tilbringe inngangen til det nye året på. Hos oss serverer vi stor Nyttårsbuffét og inviterer til dans ut i de små timer. Nyttårsweekend kr 795 per person/per døgn inkludert halvpensjon. Barn under 12 år som bor sammen med foreldrene på dobbeltrom er gratis. Maks 2 barn pr rom. Vi sender selvfølgelig opp raketter, både for barna og de voksne litt senere på kvelden.

Treningssamling

DSC02185

Liatoppen er det perfekte stedet å legge din neste treningssamling til. Vi legger til rette for treningssamlinger for store og små skigrupper, og har fantastiske treningsmuligheter rett utenfor døren. Sommeren 2017 kom det asfalterte rulleskiløyper på Liatoppen Skisenter, så vi tilrettelegger for treningssamlinger hele året. Vi ordner god og deilig mat, dere spiser og trener.

Opplev en skikkelig vinter på fjellet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kom til fjells og opplev denne flotte vinteren for kr 790,– p.p. i dobbeltrom, inkl frokost og 2 retters middag. Gjelder for minimum 2 dagers opphold i uke 8 og 9.
Rabaterte priser for barn under 16 år.