Vi tar Covid 19 på alvor. Klikk her

Firmafest på Liatoppen

Firmafest hos oss kombineres gjerne med en intern samling. Vi har flere store rom velegnet som møterom og utstyrt med nødvendig lerret for presentasjoner og flere rom som kan benyttes som grupperom.  Dere kan leie hele stedet (om dere er en stor gruppe) eller deler av det. Vi anbefaler at  ukedager (f. eks. torsdag til fredag) benyttes til intern samling, så kan man ta helgen med bedre halvdeler og høy stemning og om ønskelig leie hele hotellet (opptil 76 personer om alle kan benytte dobbeltrom).

Firmafest på Liatoppen fjellhotell

Vår fantastisk utsikt mot «Gullrekka», kombinert med vårt gourmetkjøkken ledet av George med strek assistanse av Rafael (begge med Michelin bakgrunn) sikrer en sterk opplevelse i restaurant Fjellet.  Vi kan servere opptil 120 personer og det blir «noe ekstra» som man husker. Vi legger også til rette for høy stemning utover kvelden.

Fra baren har man den samme fantastiske utsikten og utvalget er bredt. Vi har også et nytt musikkanlegg som om ønskelig gir «godt trykk» på dansegulvet utover kvelden.  Greit å slippe å ta taxi hjem fra festen, alle våre rom er nyoppussede med blant annet nye vinduer, møbler og ventilasjonssystem.