Vi tar Covid 19 på alvor. Klikk her

Restaurant Fjellet Liatoppen

Vårt mål er at restaurant Fjellet på Liatoppen skal bli Hallingdals mest besøkte restaurant og oppnå den høyeste ratingen man kan oppnå fra våre kunder. Vi satser ikke bare på hotellets egne gjester – her er alle velkomne. Utsikten kan vel neppe rangeres høyere. Vi har hatt svært mange søkere og har endt opp med to fantastiske gourmetkokker, begge med Michelinbakgrunn, som vil prege restauranten. Kjøkkenet ble i 2020 oppgradert etter deres ønsker og standarder, og vi har lagt store investeringer i kjøkkenet og det er etterkommet så nødvendige verktøy er på plass. Her skal du oppleve det ekstra som du har lengtet etter og som du aldri vil glemme – uten å betale skjorta. 


Åpningstider på Restaurant Fjellet Liatoppen

Middag (alle dager): kl. 17.00 – 23.00
Lunsj (alle dager): kl. 11.00 -14.00

Vi ønsker alle velkommen.

Restauranten er åpen også for eksterne gjester. 

Stjernekokker

Våre to stjernekokker, med Michelinbakgrunn styrer kjøkkenet.

Om restuaranten på Liatoppen fjellhotell

Stolthet, erfaring, kreativitet, nøyaktighet og presisjon preger vår kjøkkensjef George og hans mannskap og det preger også kjøkkenet. Restauranten vil preges av en atmosfære og serviceinnstilling som skal glede våre gjester.

Her vil du ikke bare få en kulinarisk matopplevelse – du vil få en opplevelse du vil huske i lang tid. Vi legger vekt på å servere «kortreist» mat basert på lokale leverandører, og vi er nøye og baserer oss på de beste leverandørene med de beste råvarene som kan oppdrives i Hallingdal (og det sier ikke så lite).