Vi tar Covid 19 på alvor. Klikk her

Firmatur

Skal du arrangere firmatur? På Liatoppen Fjellhotell får du god stemning, nydelig mat og spennende
aktiviteter i fantastiske omgivelser! Vi legger til rette for alt fra kick-offs,
kurs/konferanser/workshops, julebord og teambuilding.

Grupperom

Grupperom med god wifi-dekning.

Les mer

Lokaler

Lokalene er lyse og trivelige

Les mer

Full pensjon

Full pensjon er inkludert i våre firmapakker

Les mer

Interne seminarer og sosiale aktiviteter

Internt seminar kombineres gjerne med spennende aktiviteter og sosialt samvær. Firmaturer på Liatoppen gir gjerne en god «vi» følelse. Vår erfaring er at det da er viktig å kombinere det hyggelige og sosiale med f. eks. interne drøftinger om fremtidige satsingsområder, muligheter til forbedring, mål og strategier. Sett gjerne av noen dager til de interne møtene og avslutt det hele med en hyggelig samling i helgen.

Få uforpliktende tilbud

Om firmatur til Liatoppen

Det å reise bort til et sted som ligger for seg selv på en høyde med fantastisk utsikt gir en egen ramme rundt interne samlinger. Vi er et hotell der dere kan forvente spesialforpleining. På kvelden, etter en bedre middag, samles man gjerne i baren eller på dansegulvet. Dere kan leie hele eller deler av hotellet. Vi bistår dere gjerne med å tilrettelegge aktuelle aktiviteter.

Det finnes en rekke aktiviteter man kan velge mellom ved opphold på Liatoppen og for gjester på firmatur drøfter vi gjerne muligheter før dere kommer slik at man har et ferdig opplegg med aktiviteter som «går hjem» hos deltagerne. Klikk her for å lese om aktiviteter i Ål