Vi tar Covid 19 på alvor. Klikk her

Selskaper

Stedet ligger for seg selv på en høyde og egner seg ypperlig for selskaper. Vi forstyrrer ingen. Den nye terrassen i front på bildet er på 230 kvadratmeter og man går direkte ut til denne fra dansesalen/baren. Ved inngangen har vi uteservering med skiferheller på 90 kvadratmeter. Vi har alle rettigheter. Bestill gjerne hele hotellet eller deler av det. Fjellet er åpen. Vi tar imot bestillinger både til selskaper, bryllup og restaurantbesøk. Dere kan avbestille dersom corona-epidemien ikke avtar.

Send oss en melding: [email protected]

Firmafest

Firmafest hos oss kombineres gjerne med en intern samling. Vi har flere store rom velegnet som møterom og utstyrt med det nødvendige.

Les mer

Bryllup

Tidligere feiret man gjerne bryllup tre dager til ende. «Det har dere mulighet til nå uten at dette nødvendigvis blir dyrere enn i byen.

Les mer

Konfirmasjon

En konfirmasjon på Liatoppen vil huskes som et helt spesielt minne for slekt og venner og ikke minst for konfirmanten selv. Vi skreddersyr

Les mer

Dåp / Navnfest

Vi kan servere opptil 120 personer og det blir «noe ekstra» som man husker.

Les mer

Jubileum

Ønsker dere å feire en rund dag med ekstra stil og «trøkk»?

Les mer

Julebord

Både bedrifter og private er velkomne til julebord hos oss.

Les mer

Store og små selskap

Er dere en vennegjeng eller familie eller en facebookgruppe eller et idrettslag, uansett hvem dere er – dere er hjertelig velkomne

Les mer

Minnestund

Vi kan tilby minnestund for opptil 120 personer. Menyen får dere tilpasset etter ønsker.

Les mer

Om selskaper og arrangementer på Liatoppen fjellhotell

Med nydelig mat og drikke, flotte spisesteder, et godt lydanlegg og god musikk og en stor dansesal, har man alle muligheter for meget høy stemning til de sene nattetimer. Vi har 76 overnattingsplasser på hotellet fordelt på 36 rom.

Endringene vi nå har foretatt, med god støtte fra lokale leverandører,løfter stedet til det ultimate drømmestedet for firmafester og brylluper.