Vi tar Covid 19 på alvor. Klikk her

Romkategorier og priser

Alle de 36 rommene på Liatoppen er pusset opp i 2020 og alle fremstår som nye. Nytt er møbler, gulv, vinduer, ovner, låssystem og belysning.  Tak og vegger er behandlet.  Alle rommene er knyttet opp mot moderne nye ventilasjonsanlegg som gir behagelig frisk luft samtidig som opp mot 95 % av varmen i luften gjenvinnes. De fleste badene er nye. De fleste rommene har flott utsikt. 

Superior

1.695.- per person inkl. fullpensjon. – 1.295 per person/natt inkl. frokost. Store dobbeltrom med flott utsikt, mulighet for ekstraseng. Tradisjonelle farger.

Book nå

Dobbeltrom

1.495.- per person inklusive fullpensjon. – 1.095 per person /natt inkl. frokost. Dobbeltrom, mange med flott utsikt.

Book nå

Køyerom

1.295,- pr. person/natt inkl. fullpensjon – 895.- pr. person/natt inkl. frokost. En rimelig løsning for overnatting.

Book nå

Romkategorier og priser på Liatoppen fjellhotell

Da hotellet ligger på en høyde eller «topp» som navnet tilsier, har de fleste rommene flott utsikt. Ventilasjonsanlegget gjør at man ikke trenger å åpne vinduene. Frisk luft tilføres, og man kan stille inn ønsket temperatur. De nye sengene er av merket Svane og svært behagelige.

Badene har varme i gulvet og moderne interiør.Lyssettingen er ny og rustikk, tilpasset et fjellhotell og alle rom har ny designstol eller designstoler. Rommene har vakre naturbilder fra området levert av den lokale fotografen Bry. Alle bildene er til salgs.