Vi tar Covid 19 på alvor. Klikk her

Det nye grønne fjellhotellet i Hallingdal

Vi tillater oss å kalle oss «det nye» fjellhotellet fordi vi i løpet av nesten et år har brukt store ressurser på å pusse opp. Vi har beholdt det tradisjonelle, flotte «gamle» der det har vært naturlig, som rosemaling i peisestua, pyntegjenstander, spektakulære dører etc., men svært mye er nå helt nytt, som for eksempel den spektakulære glassveggen som gir fantastisk utsyn mot fjellene i nord – den såkalte «gullrekka»

Romkategorier og priser

Alle de 36 rommene på Liatoppen er pusset opp i 2020 og alle fremstår som nye. Nytt er møbler, gulv, vinduer, ovner, låssystem og belysning.

Les mer

Plass til mange gjester

Les mer

Restaurant / Dansesal

Les mer

Uteservering med utsikt

Les mer

Bibliotek

Les mer

Peisestue

Les mer

Oppholdsrom/Grupperom

Les mer

Fasiliteter

Les mer

Det nye grønne fjellhotellet i Hallingdal

Vi tillater oss å kalle hotellet det «grønne» fjellhotellet fordi vi har gjennomført en rekke tiltak som reduserer Co2 avtrykket. For tidligere eier var fyringskostnader på opp mot 400.000.- årlig. Disse reduseres nå vesentlig selv om vi forventer mye høyere belegg enn tidligere. Vi har installert solceller og batteribank, nye ventilasjonssystemer som tar vare på opp mot 95% av varmen i luften, et nytt system som styrer ovner på alle rom slik at temperatur automatisk senkes når de ikke er i bruk og mange varmepumper.

I tillegg er alle vinduer på alle rom skiftet, mange dører er skiftet og hotellet er saumfart ved kartlegging av kuldebroer og tetting av disse. Dette har kostet mye, men det er investeringer som er viktige og som vi har tro på. Vi håper vi med dette går foran med et eksempel som flere i bransjen følger.