Vi tar Covid 19 på alvor. Klikk her

Nærområdet

Det er svært mange muligheter for ulike aktiviteter i nærområdet vårt både vinter, vår, sommer og høst. Et flott skiskytterstadion, med internasjonal standard, ligger rett ved siden av oss. Løypene rundt er belyst hele vinteren, så her kan du gå på ski sent på kvelden uten hodelykt. Lysløypa er totalt på 6 kilometer, og den er godt preparert. Løypenettet rundt skistadion er asfaltert, så her kan du gå på rulleski på sommeren. Vi har mange skiskyttere på besøk i forbindelse med ulike stevner. 


Lysløypa er totalt på 6 kilometer og den er godt preparert.

Løypenettet rundt skistadion er asfaltert, så her kan du gå på rulleski på sommeren. Vi har mange skiskyttere på besøk i forbindelse med ulike stevner. I vår-, sommer- og høstsesong egner terrenget seg utmerket for fotturer. Den såkalte «Gullrekka» ser man i bakgrunnen her. Fra fjellene her er det fantastisk utsikt.

Turområde

Turområde

Sykkeltur

Sykkeltur

Alpint

Alpint

Fjellfiske

Fjellfiske

Stadion i gangavstand

Stadion i gangavstand

Om nærområdet

Vinterstid anbefaler vi også skitrekket i Ål – man bruker ca. 18 min med bil fra oss til skitrekket.

Bakkene har det meste fra høy til enkel vanskelighetsgrad. Skieliten i Norge benytter tidvis bakkene til trening. Fjellene rundt oss gir også gode muligheter for randonee-turer.

Mulighetene for spennende terrengsykling og sykling på grusveier er også mange. Det samme er mulighetene for elvepadling, kano/kajakkturer og jakt og fiske i nærområdet. (Se https://www.visital.no/se-og-gjore/sport-og-aktiviteter for ytterligere informasjon om aktiviteter i området.